Hoppa till innehållet

Genom att använda vår webbplats bekräftar du att du accepterar dessa användarvillkor och att du samtycker till att följa dem.

Om du inte godkänner dessa användarvillkor får du inte använda vår webbplats.

Du har valt att besöka webbplatsen i Europa (den engelska versionen av den franska webbplatsen) för att köpa våra produkter. Som en konsekvens, oavsett din vistelseort, sker din användning av webbplatsen i Frankrike och kommer att styras av dessa användarvillkor och lagarna i Frankrike. 

Vi gillar också att interagera med dig på tredje parts webbplatser där vi publicerar innehåll eller bjuder in din feedback, såsom Facebook, Twitter, Instagram och YouTube ("Tredje parts webbplatser"). Vi kontrollerar inte dessa tredje parts webbplatser och dessa användarvillkor gäller inte för företag som Yves Salomon Fourrure inte äger eller kontrollerar, eller för handlingar av personer som Yves Salomon Fourrure inte anställer eller hanterar. Du bör alltid kontrollera användarvillkoren som publiceras på tredje parts webbplatser.

Yves Salomon Fourrure använder säkra uttagslager ("SSL"), industristandarden för att överföra information för att behandla dina beställningar.

Information vi samlar in från dig

Information du ger oss.
Du kan ge oss information om dig genom att fylla i formulär på vår webbplats eller genom att korrespondera med oss ​​via telefon, e-post eller på annat sätt. Detta inkluderar information du tillhandahåller när du registrerar dig för att använda vår webbplats (vilket du måste göra om du vill använda några av de tjänster och funktioner vi erbjuder), prenumerera på våra tjänster eller göra en beställning på vår webbplats. Denna information kan inkludera ditt namn, adress, telefonnummer, e-postadress och betal- eller kreditkortsinformation (om du vill göra en beställning på vår webbplats). När du registrerar dig hos oss kan du se din personliga information i "Mitt konto". Du kan komma åt "Mitt konto" direkt för att ändra eventuella personliga uppgifter, till exempel om du ändrar din adress. Om du glömmer ditt lösenord klickar du helt enkelt på länken "glömt lösenord" på registrerings- eller inloggningssidan och ett e-postmeddelande som innehåller ditt dekrypterade lösenord kommer att skickas till den e-postadress som du ursprungligen angav.

Information vi samlar in om dig. 
När det gäller vart och ett av dina besök på vår webbplats kan vi automatiskt samla in följande information: 
- teknisk information inklusive Internet Protocol (IP)-adress som används för att ansluta din dator till internet, din inloggningsinformation, webbläsartyp och version, tidszonsinställning, webbläsarplugintyper och versioner, operativsystem och plattform; och
- information om ditt besök inklusive den fullständiga klickströmmen för Uniform Resource Locators (URL) till, genom och från vår webbplats (inklusive datum och tid), produkter du har tittat på eller sökt efter, svarstider på sidan, nedladdningsfel, längd på besök på vissa sidor, sidinteraktionsinformation (såsom rullning, klick och mus-över), metoder som används för att bläddra bort från sidan och alla telefonnummer som används för att ringa vårt kundtjänstnummer.

Information vi får från andra källor. 
Vi kan få information om dig om du använder någon av de andra webbplatser vi (eller någon medlem eller varumärke inom vår grupp) driver eller andra tjänster vi tillhandahåller. I det här fallet kommer vi att ha informerat dig när vi samlade in den informationen att den kan delas internt och kombineras med data som samlas in på denna webbplats. Vi har också ett nära samarbete med tredje parter (inklusive till exempel affärspartners, underleverantörer inom teknik-, betalnings- och leveranstjänster, annonsnätverk, analysleverantörer, sökinformationsleverantörer och kreditupplysningsbyråer) och kan få information om dig från dem.

Cookies

Vår webbplats använder cookies för att skilja dig från andra användare av vår webbplats. Detta hjälper oss att ge dig en bra upplevelse när du surfar på vår webbplats och gör det också möjligt för oss att förbättra vår webbplats. För detaljerad information om de cookies vi använder och för vilka ändamål vi använder dem, se vår cookiepolicy.

Användning av informationen

Vi använder information om dig på följande sätt:

Information du ger oss. 
Vi kommer att använda denna information i samband med:

(a) Administration av vår webbplats och fullgörande av vårt avtal med dig: Informationen du ger oss är nödvändig för att vi ska kunna 
- fullfölja din beställning (inklusive att bekräfta din beställning och kommunicera med dig om det finns några problem angående genomförandet av din beställning); 
- för att säkerställa att din beställning levereras korrekt; 
- att underhålla ditt konto; 
- redovisning, fakturering, rapportering och revision; 
- kreditkontroll eller screening
- autentisering och identitetskontroller; 
- kredit-, debet- eller annan betalningsverifiering och kontroll; 
- inkasso; 
- säkerhet, säkerhet, hälsa, utbildning, juridiska och administrativa ändamål.

(b) Tillhandahålla kundservice i strävan efter vårt berättigade intresse som återförsäljare: Vi ber om dina kontaktuppgifter såsom din e-postadress och telefonnummer och beställningsinformation för att vi ska kunna svara på alla frågor du har om användningen av vår webbplats; för att meddela dig om statusen för din beställning och andra kundvårdstjänster som att identifiera dina krav och shoppingpreferenser. För att tillhandahålla dessa kundvårdstjänster kan vi använda dina uppgifter för statistisk analys och marknadsanalys; fallstudier, forskning och utveckling av oss eller en tredje part som vi utser som databehandlare, men i så fall kommer dina personuppgifter att anonymiseras för användning av dem av dessa parter. De kommer inte att få ditt namn, adress, e-postadress eller telefonnummer.

(c) Direktmarknadsföring: för att förbättra din shoppingupplevelse hos oss vill vi hålla dig uppdaterad om våra senaste produkter, kampanjerbjudanden och evenemang. Vi kommer endast att kontakta dig med marknadsföringsmaterial om du har samtyckt till detta, och endast via de metoder som du har samtyckt till (t.ex. elektroniska medel (e-post eller text)/post/telefon). Vi kan använda informationen du tillhandahåller och informationen vi samlar in om dig för att skapa en bild av dina intressen så att vi kan skräddarsy vår kommunikation till dig för att säkerställa att den är relevant och av intresse för dig och så att när du besöker vår webbplats kan vi skräddarsy din upplevelse så att det är lättare att handla hos oss.
Välja bort direktmarknadsföring: Du kan när som helst säga till oss att inte skicka marknadsföringskommunikation till dig 
- via e-post genom att klicka på avregistreringslänken i marknadsförings-e-postmeddelandena du får från oss; eller 
- via SMS genom att följa instruktionerna "STOPP" som medföljer meddelandet eller 
- per post genom att följa instruktionerna som kan ingå i en viss kampanj. Om du har registrerat dig hos oss kan du också välja bort att ta emot post från oss genom att logga in på ditt konto och ändra dina inställningar.

(d) Vår tjänst: För att meddela dig om ändringar i vår tjänst.

(e) Vår webbplats: För att säkerställa att innehåll från vår webbplats presenteras på det mest effektiva sättet för dig och din dator, och så att vi kan förbättra din upplevelse av att använda vår webbplats.

Information vi samlar in om dig. 
Vi kommer att använda denna information i samband med:

(a) Administration av vår webbplats: För att administrera vår webbplats och för intern verksamhet inklusive felsökning, dataanalys, testning, forskning, statistik och undersökningsändamål. Vi kan samla in information från besökare på vår webbplats och analysera den för att skapa en bild av hur människor använder vår webbplats. Detta hjälper oss att förbättra den service vi erbjuder dig.

(b) Webbplatsförbättring: För att förbättra vår webbplats för att säkerställa att innehållet presenteras på det mest effektiva sättet för dig och din dator.

(c) Tillhandahålla kundservice i strävan efter vårt berättigade intresse som återförsäljare: Informationen vi samlar in från dig gör det möjligt för oss att 
- låta dig delta i interaktiva funktioner i vår tjänst när du väljer att göra det; 
- tillåta oss att mäta eller förstå effektiviteten av annonsering som vi tillhandahåller dig och andra; och 
- tillåta oss att ge förslag och rekommendationer till dig och andra användare av vår webbplats om varor eller tjänster som kan vara av intresse för dig eller dem om du har samtyckt till att bli kontaktad av oss för dessa ändamål.

(d) Säkerhet för vår webbplats: Som en del av våra ansträngningar att hålla vår webbplats säker och säker.

Information vi får från andra källor. 
Vi kan kombinera informationen vi samlar in från dig och informationen du ger oss med information som vi får från andra källor. Vi kan komma att använda den kombinerade informationen för de syften som anges ovan (beroende på vilken typ av information vi får).

Avslöjande av din information

Från tid till annan behåller vi tjänster från andra noggrant utvalda och övervakade företag och individer för att utföra funktioner för vår räkning i samband med framgångsrik drift och kontinuerlig förbättring av denna webbplats. Dessa företag och individer är utsedda som databehandlare. Vi kan komma att dela din information med utvalda tredje parter inklusive:
- Affärspartners, leverantörer och underleverantörer för genomförandet av alla avtal vi ingår med dem eller dig (t.ex. för att behandla din beställning och underhålla ditt konto, inklusive auktorisering och validering av kredit- eller betalkortstransaktioner, tillhandahållande av leveranstjänster, analys av data, etc.). Dessa företag eller individer kan få tillgång till dina personuppgifter för att uppfylla sin funktion men får inte använda sådan information för något annat ändamål.
- Annonsörer och annonsnätverk som vi utser för att hjälpa oss och som behöver informationen för att välja och visa relevanta annonser till dig för vår räkning.
- Analys- och sökmotorleverantörer som hjälper oss att förbättra och optimera vår webbplats.

Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till andra företag eller privatpersoner för deras marknadsföringsändamål såvida du inte har angett när du registrerade dig att du vill få information om andra företags produkter, erbjudanden och tjänster.

Vi kan komma att lämna ut din personliga information till andra tredje parter:
- I händelse av att vi säljer eller köper någon verksamhet eller tillgångar, i vilket fall vi kan avslöja dina personuppgifter till den potentiella säljaren eller köparen av sådan verksamhet eller tillgångar.
- Om Yves Salomon Fourrure (eller dess slutliga holdingbolag och dess dotterbolag, enligt definitionen) eller i stort sett alla dess tillgångar förvärvas av en tredje part, i vilket fall personuppgifter som den innehar om sina kunder kommer att vara en av de överförda tillgångarna.
- Om vi ​​är skyldiga att avslöja eller dela dina personuppgifter för att följa någon juridisk skyldighet, eller för att upprätthålla eller tillämpa våra användarvillkor eller villkor för onlineförsäljning och andra avtal; eller för att skydda våra rättigheter, egendom eller säkerhet (eller våra kunders eller andras rättigheter, egendom, säkerhet). Detta inkluderar utbyte av information med andra företag och organisationer i syfte att skydda mot bedrägerier och minska kreditrisken.

Där vi lagrar och behandlar dina personuppgifter

De uppgifter som vi samlar in från dig kan överföras till och lagras på en destination utanför det land där de ursprungligen samlades in. Detta kan inkludera överföringar utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) (inklusive till USA). Anledningen till denna överföring är att en del av de operationer som vi behöver hantera för att slutföra vårt kontrakt med dig är belägna utanför EES, till exempel kan det hanteras av personal som arbetar utanför EES som arbetar för oss eller för en av våra leverantörer. Sådan personal kan bland annat vara engagerad i utförandet av din beställning, behandlingen av dina betalningsuppgifter och tillhandahållandet av supporttjänster. Genom att lämna in dina personuppgifter samtycker du till denna överföring, lagring eller behandling. Vi kommer att vidta alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna integritetspolicy och tillämplig lag.

5.2 Vi använder den senaste starka krypteringstekniken för att säkerställa att all transaktionsinformation är skyddad enligt högsta standard. Transaktionsinformation inkluderar alla kredit- eller betalkortsuppgifter, din personliga kontaktinformation tillsammans med eventuella andra namn och adresser du anger när du gör en beställning för leverans till en annan adress, och din köphistorik. Om du har gett ditt samtycke innan du anger de uppgifter som krävs för beställningsprocessen, kommer vår webbplats att behålla dina Yves Salomon Fourrure-kontouppgifter såsom ditt namn, adress, e-postadress och köphistorik. Varje gång du loggar in på ditt Yves Salomon Fourrure-konto för att skapa en ny beställning måste du ange dina kreditkortsuppgifter igen. Om vi ​​har gett dig (eller där du har valt) ett lösenord som gör att du kan komma åt vissa delar av vår webbplats, är du ansvarig för att hålla detta lösenord konfidentiellt. Vi ber dig att inte dela ett lösenord med någon.

5.3 Tyvärr är överföringen av information via internet inte helt säker. Även om vi kommer att göra vårt bästa för att skydda dina personuppgifter, kan vi inte garantera säkerheten för dina data som överförs till vår webbplats; all överföring sker på egen risk. När vi har fått din information kommer vi att använda strikta procedurer och säkerhetsfunktioner för att försöka förhindra obehörig åtkomst.

Rättigheter för registrerade

Som registrerad och i enlighet med gällande lagar har du rätt till följande:
• Rätt till tillgång till en kopia av informationen som ingår i deras personuppgifter;
• Rätt att invända mot bearbetning som sannolikt kommer att orsaka eller orsaka skada eller ångest;
• Rätt att förhindra behandling för direktmarknadsföring;
• Rätt att invända mot att beslut fattas på automatiserade sätt;
• Rätt att under vissa omständigheter få felaktiga personuppgifter rättade, låsta, raderade eller förstöra; och
• Rätt att kräva ersättning för skador orsakade av brott mot tillämpliga lagar.

Datalagring och förstörelse

Vi lagrar data så länge som det är nödvändigt för att tillhandahålla produkterna och tjänsterna till dig och andra och så länge som vi är lagligt skyldiga att göra det. Information som är kopplad till ditt konto kommer att sparas tills ditt konto raderas, såvida vi inte längre behöver uppgifterna för att tillhandahålla produkter och tjänster, eller tills några juridiska krav för att behålla det inte längre finns. När vi inte längre behöver personuppgifter raderar och förstör vi dem på ett säkert sätt.

Tredje parts webbplatser

Vår webbplats kan från tid till annan innehålla länkar till och från webbplatserna för våra partnernätverk, annonsörer och affiliates. Om du följer en länk till någon av dessa webbplatser, vänligen notera att dessa webbplatser har sina egna integritetspolicyer och att vi inte tar något ansvar eller ansvar för dessa policyer. Vänligen kontrollera dessa policyer innan du skickar in personuppgifter till dessa webbplatser.

Avsluta e-post och SMS

Du kan när som helst säga till oss att inte skicka marknadsföringskommunikation till dig (i) via e-post genom att klicka på länken för att avsluta prenumerationen i marknadsföringsmeddelandena du får från oss eller (ii) via SMS genom att följa instruktionerna "STOPP" som medföljer meddelandet. Om du har registrerat dig hos oss kan du också välja att inte ta emot marknadsföringsmail och/eller SMS genom att logga in på ditt konto och ändra dina inställningar.

Val Av Postpost

Du kan be oss att sluta skicka marknadsföringskommunikation till dig med post genom att följa instruktionerna som kan inkluderas i en viss kampanj. Om du har registrerat dig hos oss kan du också välja bort att ta emot post från oss genom att logga in på ditt konto och ändra dina inställningar.

Åtkomst till och ändring av dina personuppgifter

Tillämpliga lagar ger dig rätt att få tillgång till information som finns om dig. Din rätt till åtkomst kan utövas i enlighet med gällande lagar. Vi kommer att svara på din begäran om åtkomst inom en månad, i enlighet med lagen. Med förbehåll för tillämplig lag har du också rätt att uppdatera och korrigera felaktigheter i dina personuppgifter och få informationen blockerad eller raderad, beroende på vad som är lämpligt. Du kan ändra dina personuppgifter genom att gå till "Mitt konto" eller begära att ändra eller radera dina personuppgifter genom att skicka ett e-postmeddelande till contact@yves- salomon .fr eller genom att skriva till oss på Service Client Yves Salomon 3, citera Paradis 75010 Paris Frankrike. Du kan också lämna in ett klagomål eller förhindra att dina personuppgifter används för andra ändamål än de för vilka de ursprungligen samlades in genom att kontakta oss som ovanstående e-postadress, postadress eller telefonnummer.

Rätt till radering

Begäran om radering eller borttagning av dina personuppgifter, inklusive information som publiceras eller behandlas online, ska riktas till contact@yves-salomon.fr

Rätt till dataportabilitet

Om du vill ha tillgång till personuppgifter som du har lämnat till oss i ett maskinläsbart format, eller om du vill att dina uppgifter ska överföras direkt till en annan personuppgiftsansvarig, vänligen skicka din begäran till contact@yves-salomon.fr

Retentionspolicy

Vi kommer att behålla dina personuppgifter inte längre än vad som är nödvändigt för att uppnå de syften för vilka de samlades in eller inte längre än vad som föreskrivs i lag.

Ändringar i vår integritetspolicy

Alla ändringar vi kan göra i vår integritetspolicy i framtiden kommer att publiceras på denna sida. Kom tillbaka ofta för att se eventuella uppdateringar eller ändringar av vår integritetspolicy.

Kontakt

Frågor, kommentarer eller förfrågningar angående denna integritetspolicy är välkomna och bör ställas till contact@yves-salomon.com

Om du anser att Yves Salomon Fourrure har brutit mot dataskyddslagstiftningen kan du lämna in ett klagomål till Dataskyddsmyndigheten ("DPA") enligt lag.